Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bedrijfsaankleding in de vorm van zijdebloemen

Altijd een mooi bloemstuk op de balie, in ontvangstruimte of vergaderzaal. Zijdebloemen zijn een belangrijk onderdeel van het interieur. Je hebt er geen omkijken naar en ze staan altijd decoratief. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Dit is een bedrijfsabonnement en houdt in dat eens per drie maanden het bloemstuk wordt vervangen voor een nieuw bloemstuk.

Felicitatie service

Een exclusief boeket op de verjaardag van die belangrijke relatie, het liefst afgeleverd op diens thuisadres? Bloemen op het bureau van een jarige medewerker? Bloemen als een verfrissende blik van waardering? Bijvoorbeeld voor iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd of een mooie opdracht heeft binnengehaald? De Bloemenkrans zorgt ervoor.

Verse Bloemenabonnement

De eerste indruk van uw bedrijf ontstaat bij binnenkomst van uw relaties.

Altijd een vers en kleurrijk boeket of bloemstuk op de balie, ontvangstruimte of in de vergaderzaal. Wij kunnen dat voor u verzorgen. We zorgen er voor

dat op een door u gekozen dag verse bloemen worden geplaatst. .

U kunt bloemen op diverse manieren in uw marketing verwerken. Wat denkt u van de volgende acties?

Het aankleden van bestaande relatie geschenken. Zoals het versieren van een wijnrek met bloemen. Of het verwerken van een fles wijn of champagne in een bloemstuk.

Wij kunnen binnen 48 uur grote aantallen bloemenbonnen leveren. Ook deze kunt u vervolgens versturen naar relaties.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, wij brainstormen graag met u mee..... 

Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.